"Det går inte att försumma roten och ändå vårda grenarna" 

 VÄLKOMMEN TILL EN STUND MED FRIGÖRANDE DANS OCH GUIDAD MEDITATION!


DATUM & TID: Sönd. 15/3, 2020 kl. 14.30 -17.00 PLATS: Kulturhuset Valfisken, Gallerian (Simrishamns Bibliotek) Järnvägsgatan 2, Simrishamn 


Investering: 150 kr, betalas på plats, kontant eller Swish.

Anmälan görs till: peter.musicprod@gmail.com eller 0707702474

OBS! Sista anmälningsdag: 13/3 


Vi börjar med att dansa. Passet tar ca. 1 1/2 timma, därefter blir det 10 minuters paus där vi bjuder på ekologisk frukt. Vi avslutar med en guidad meditation som tar ca. 30 min. Peter Bertilsson leder dansen och Ulla Möller leder den guidade meditationen.

OBS! Kom gärna en kvart före kursstart så att vi kan börja i tid. Ta med en varm tröja för avslappning och meditation samt mjuka kläder att dansa i. Om du hellre vill sitta i meditationen, ta med en filt som du kan vika så att du kommer upp en bit, eller ta med en meditationskudde om du har. Vi dansar gärna barfota, men behöver du inneskor så tag med det du har behov av.

Egen vattenflaska är bra att ha - vi dricker en hel del vatten när vi dansar.

Tacksam om du inte använder parfymer eller starkt doftande deodorant, eftersom det finns många som är allergiska mot dofter.


Om du har några frågor kontakta arrangören.Peter Bertilsson tel. 070 – 7702474 eller e-post peter.musicprod@gmail.com 


Frigörande dans är tillåtande och kravlös. Dansen hjälper att släppa spänningar, öka rörelsen, vara i medveten närvaro samt ger motion för kropp och själ.


16 mars och 6 april 2020

Näringstest på Hälsolinjen i Tomelilla. Kontakta hälsokostaffären för bokning.